Toni Ahva Valinta vahva

Rautatientorin leiri pitää purkaa

Helsingin Perussuomalaisten paikallisyhdistys, naisjärjestö ja nuorisojärjestö vaativat, että Helsinkiä on ryhdyttävä johtamaan ja Rautatientorin leiri on hajotettava. Tässä kannanottomme:

Suomen Uutiset uutisoi, että Rautatientorin kiisteltyä turvapaikanhakijaleiriä ei olla edelleenkään purkamassa. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr) ei ottanut kantaa leiriin ja kiisti väitteet, joiden mukaan hän olisi kieltänyt leirin purkupäätöksen samassa yhteydessä, kun jääpuisto puretaan. Sauri vieritti vastuun liikuntavirastolle ja poliisille, vaikka poliisi puolestaan vain vastaanottaa mielenosoituksiin liittyviä ilmoituksia.

On aivan selvä, että Pekka Sauri istuu asian päällä. Kaupungilla on oikeus poistaa leiri ja  saada siihen virka-apua poliisilta. Miksi laittomasti maassa oleskelevilla on oikeus leiriytyä Helsingin keskeisimmällä kaupunkialueella ja aiheuttaa turvattomuutta?”, kysyy Perussuomalainen Helsinki ry:n puheenjohtaja Markku Saarikangas.

Rautatientorin leiriä on kutsuttu koko ajan mielenilmaukseksi, vaikka tosiasiassa toiminta näyttää enemmän leiriytymiseltä. Voidaanko viimein lopettaa lässyttäminen ja ryhtyä toimiin? Tämä antaa erikoisen kuvan siitä, kuka kaupunkia johtaa. Nyt sitä ei näytä johtavan järki vaan vihreä ideologia”, puuskahtaa PerusNaiset Helsinki ry:n puheenjohtaja Mari Rantanen.

Helsingin Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Toni Ahva on saanut kaupunkilaisilta runsaasti palautetta leiristä. Kaupunkilaiset saati turistit eivät ymmärrä lainkaan, miten on mahdollista, että Helsingin keskeisimmällä paikalla on epämääräinen telttaleiri. Leiri on aiheuttanut Helsingin keskustaan epäjärjestystä ja imagollista haittaa.

Sirkusta on seurattu jo tarpeeksi pitkään. Selvästi suurin osa kansasta kannattaa kielteisen päätöksen saaneiden palautuksia; niitä vastustaa vain pieni, mutta aggressiivinen ja äänekäs vähemmistö. Rautatientorin leiri on tyhjennettävä välittömästi”, vaatii Ahva.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Kaj Granlund

Oikeus osoittaa mieltä Suomessa on sellaisilla henkilöillä, joilla on oikeus olla maassa. Siitä on ensisijaisesti pidettävä kiinni.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Vartioidut metsäleirit" ovat perussuomalaisille nuorille OK, joten leirimajoitus sinänsä ei ole se ongelma?

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2322173

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Kumpaa leiriä tarkoitat, turvapaikanhakijoiden vai suomi ensin -poppoon leiriä? Vai molempia?

Olli Nurmi

Imagollisesti haitallisin lienee se röhöröhö-rasistileiri.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset