Toni Ahva Valinta vahva

Pakkopalautuksilla on vahva kansan tuki

Vihreiden ja muun punaviherkaartin palautuksia vastustavista mielenosoituksista on tullut sirkus. Sattumoisin tämä sirkus on ajoitettu kuntavaaliviikolle, vaikka palautuslentoja on tehty Suomesta aikaisemminkin jo useita.

Selvästi suurin osa suomalaisista tukee pakkopalautuksia. Mielipidetutkimuksen mukaan 78 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että viranomaisten tulee palauttaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet, jotka eivät poistu maasta vapaaehtoisesti. Pakkopalautuksia vastustaa kansasta vain 6 prosenttia. Kyseessä on siis pieni, mutta äänekäs ja aggressiivinen vähemmistö.

On myös syytä muistaa, että saman kyselytutkimuksen mukaan yli kaksi kolmasosaa suomalaisista näkee, että laittomasti Suomessa oleskelevat kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat ovat uhka yhteiskunnan sisäiselle turvallisuudelle ja vakaudelle. Siksi viranomaisten tulee pyrkiä palauttamaan kaikki kielteisen päätöksen saaneet mahdollisimman nopeasti.

Tämän pienen vähemmistön toiminta eli kielteisen päätöksen saaneiden palautuksien vastustaminen tekee nykyisestä turvapaikkajärjestelmästä täysin tarpeettoman, jos joka tapauksessa tulijoilla on oikeus jäädä Suomeen. Vihreiden logiikassa hupaisaa myös on, että jos kielteiset turvapaikkapäätökset eivät olekaan ”oikeita”, niin mistä sitten tiedetään, että kaikki myönteisetkään päätökset olisivat oikeita.  

Onneksi kyllä kansa tietää. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Asiallinen kirjoitus ilman tunnekuohuja. Jo saapuneiden käännytyksiä tärkeämpää on lähettää tällä nopeasti leviävä viesti uusille tulijoille. Heidän on jo lähtöä suunnitellessa puntaroitava mikä on reissun lopputulos. Jos on todella turvapaikan tarpeessa, kannattaako esimerkiksi jättää henkilötodistukset tuhoamatta.

Potentiaali tulijoiden määrä Afrikasta ja Aasiasta tulevina vuosina on niin valtava, että me emme halua sillä sotkea koko EUn olemassaoloa tai Suomen taloutta ja yhteiskuntaa.

Maailmanlaajuista valtioterroria harjoittavat suurvallat ja tiedusteluorganisaatiot saavat hoitaa sotkunsa itse. Yli 100 vuotta ovat siirtomaaherrat sotkeneet kansojen asioita, nimittäneet omia miehiään valtaan despooteiksi, aseistaneet heitä ja ryöstäneet maiden luonnonvarat sekä ihmisten työvoiman. Se kriisien hoitovastuu on jo moraalisesti heidän. Ei esimerkiksi Pohjoismaiden.

Jaakko Häkkinen

Juuri näin. :)
Ville Niinistö tekee hyvää kampanjaa perussuomalaisten eduksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset