Toni Ahva Valinta vahva

Rappiollinen Puhos purettava – tilalle urheilukeskus

  • Rappiollinen Puhos purettava – tilalle urheilukeskus

Helsingin Perussuomalaiset Nuoret vaatii Itäkeskuksessa sijaitsevan Puotinharjun ostoskeskuksen purkamista. Helsingin PS-Nuorten mielestä Puhos on varottava esimerkki epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta. Huonokuntoinen ja vanha ostoskeskus toimii nykyisin käytännössä maahanmuuttajien epämääräisenä kokoontumispaikkana, joka tunnetaan myös esimerkiksi huumeiden myynnistä.

”Maahanmuuttajien segregaatiota ja ghettoutumista täytyy ehkäistä kaikin keinoin. Sosiaaliturvan varassa elävien maahanmuuttajien pyöriminen vain omissa porukoissaan pienillä alueilla hidastaa kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan”, toteaa Helsingin PS-Nuorten puheenjohtaja Toni Ahva

”Rappiota ei voi enää katsoa vain sivusta. Puhoksen ostoskeskus on vastenmielinen ja turvaton. Puhoksessa toimii lähinnä rituaaliteurastettua lihaa myyviä kauppoja, thai-hierontapaikkoja ja matkatoimisto, joka myy turvapaikan saaneille lomamatkoja Lähi-itään. Itäkeskuksesta on tullut Lähi-itäkeskus, jossa kantasuomalaiset ovat vain pieni vähemmistö”, näpäyttää Ahva.

Helsingin PS-Nuoret esittää Puhoksen tilalle rakennettavaksi Itä-Helsingin urheilukeskusta. Urheilu on erinomainen tapa integroida maahanmuuttajia osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Uusi moderni urheiluhalli Itä-Helsinkiin olisi tervetullut, sillä vanha Myllypuron Liikuntamylly on lähinnä jäänne Itä-Saksan ajoilta.

“Puhos oli kannattava liikekeskus viimeksi 1980-luvulla. Nykyaikainen urheiluhalli monipuolisine liikuntamahdollisuuksineen olisi mitä mainioin korvike Puotinharjun vanhalle ostoskeskukselle. Tällä hetkellä ostoskeskuksessa ei kantaväestöä palvele kuin yksi lähikauppa, urheiluliike ja kuntosali. Näille kaikille kolmelle voisi kuitenkin löytyä tilaa myös modernista urheilukeskuksesta. Itse näkisin urheilukeskuksen mahdollisimman monipuolisena, joka olisi paljon kattavampi kuin esimerkiksi Liikuntamylly”, toivoo Helsingin PS-Nuorten toiminnanjohtaja Oskar Viding.

 

Lisätietoja:

Toni Ahva
puheenjohtaja
Helsingin Perussuomalaiset Nuoret
0504409647
toni@toniahva.fi

 

Oskar Viding
toiminnanjohtaja
Helsingin Perussuomalaiset Nuoret
0505670913
oskar@viding.fi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Sun täytyisi kysyä tuota hallitukselta ja sen poliisiministeri Risikolta.
Pakolaiset joiden turvapaikkahaku on viivästynyt,tuli vasta Kepu-PS-kok hallituksen aikana.
Ennehän "torimajoituksia" ei ollut.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Olen samaa mieltä siitä, että Puhos tulisi purkaa, mutta eri mieltä siitä, mitä tilalle tulisi rakentaa.

Myllypurossa on jo nyt suuri (myös kooltaan) liikuntakeskittymä, joten olisi silkkaa yhteiskunnan varojen tuhlaamista rakentaa parin kilometrin sisälle toinen urheilukompleksi.

Puhoksen tontti tulee rakentaa täyteen kovan rahan omistusasuntoja, jotta alueen segregoituminen saadaan pysäytettyä ja vinosuuntaan kehittyvä väestörakenne tasapuolistumaan.

Käyttäjän teppoovaskainen kuva
Teppo Ovaskainen

"Tällä hetkellä ostoskeskuksessa ei kantaväestöä palvele kuin yksi lähikauppa, urheiluliike ja kuntosali." Tiedoksi Toni, että esimerkiksi Puhoksen ravintoloihin saa kantaväestökin kävellä ihan muina miehinä. Suosittelen visiittiä. Teppo / US

Käyttäjän OlliBackstrom kuva
Olli Bäckström

Puhos on jopa viihtyisämpi ostari kuin viereinen Itis. Läheinen kulttuurikeskus Stoa kirjastoineen taas on paras asia koko Itäkeskuksessa. Suosittelen Cafe Stoan lounaspöytää, josta löytyy muutakin kuin lihapullia ja perunamuussia.

Myöskään Puhoksen maahanmuuttajat eivät mielestäni häiritse katukuvaa samoissa määrin kuin vaikkapa Tuomiokirkon portaita paskavaipoissa edestakaisin konttailevat PS-nuoret. En silti suosita Tuomiokirkon purkamista vain sen takia, että PS-nuoret käyttävät sitä perverssinä performanssinäyttämönään.

Jorma Kinnunen

Maahanmuuttajataustainen Ujuni Ahmed ei pidä tuota Puhosta niin hienona paikkana kuin jotkut punavihreiden lasien läpi katselevat kantasuomalaiset. Itse en ole tuolla käynyt, mutta kuvien perusteella paikasta tulee rähjäinen vaikutelma. http://ujuni87.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230185-puh...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset