Toni Ahva Valinta vahva

Make Finland Safe Again!

Poliisin julkaisemat tilastot vuoden 2016 rikoksista ovat todella karua luettavaa.

Ensinnäkin, ulkomaalaisten tekemien pahoinpitely-, seksuaali- ja huumausainerikosten määrä on kasvussa. Vain yhden vuoden aikana, vuodesta 2015 vuoteen 2016, muutos on ollut huomattava: ulkomaalaisten tekemien pahoinpitelyrikosten määrä on kasvanut 10 prosentilla, huumausainerikosten määrä 22 prosentilla ja raiskausrikosten määrä 42 prosentilla.

Kaikkein huomattavin muutos on seksuaalisissa ahdistelutapauksissa, joissa ulkomaalaisten epäiltyjen määrä on kasvanut vuodessa peräti 153 prosentilla – siis yli kaksinkertaistunut.

Toisekseen, ulkomaalaisten osuus rikoksista epäillyistä on ylipäätään huomattava verrattuna kantaväestöön. Suomessa epäillyistä raiskauksista 35 prosenttia ja seksuaalisista ahdisteluista 47 prosenttia on ulkomaalaisen tekemiä. Prosenttiosuus on ollut viime vuosina selvässä kasvussa, mikä havaitaan, kun tarkastellaan ulkomaalaisten epäiltyjen prosentuaalista osuutta esimerkiksi raiskausrikoksissa: vuonna 2014 se oli 23,8%, vuonna 2015 27,6% ja vuonna 2016 34,5%. Kun otetaan huomioon, että ulkomaiden kansalaisia on Suomessa noin 6 prosenttia väestöstä, ulkomaalaisten yliedustus rikostilastoissa on järkyttävän suuri.

 

Viimeistään nämä tilastot osoittavat, että turvattomuuden lisääntyminen on kiistaton tosiasia, joka linkittyy vahvasti maahanmuuttoon. Lisääntynyt maahanmuutto ja turvapaikanhakijakriisi ovat johtaneet etenkin seksuaalirikosten määrän kasvamiseen.

Maahanmuutolla ja turvallisuudella on selkeä syy-seuraussuhde. On toki paikallaan puhua nimenomaan humanitaarisesta maahanmuutosta sellaisista lähtömaista, joissa rikoslaki ja käsitykset naisten asemasta ovat täysin erilaiset. Nämä käsitykset eivät valitettavasti muutu Suomen rajaa ylittäessä, vaan näkyvät myöhemmin oman maamme rikostilastoissa.

Maahanmuuton lieveilmiöt ovat vältettävissä järkevällä, tiukalla ja harkitulla maahanmuuttopolitiikalla. Sen lähtökohdaksi on otettava jokaisen suomalaisen oikeus turvalliseen ympäristöön - riippumatta asuinpaikasta tai vuorokaudenajasta.

Make Finland Safe Again!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

No koska suomalaisetkin raiskaavat niin tämän miettiminen on turhaa ja rasismia.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Se että rikoksia tapahtuu suomalaisten toimesta ei tarkoita että kannattaa lisätä rikollisten määrää tuomalla ulkomailta.
poliisijohtaja kertoi Ilta-Sanomissa:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-200000506460...
”Vuonna 2016 ulkomaalaisten tekemiä seksuaalisia ahdistelutapauksia ilmoitettiin 46 kappaletta, kun aiempana vuonna luku oli 5. Kasvua oli 820 prosenttia.”
Varmasti näiden 46 tapauksen uhrit haluisivat turvallisempaa Suomea.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sitten kun vielä blogisti kertoo mitä on ''tiukka'' maahanmuuttopolitiikka, noin niinkuin verrattuna nykyissen. Niin ja siten vielä kansainvölisten sopimusten mukainen.

Jos haluaa nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa Halla-Ahon kanssa, niin sittn pitäisi vaaleissa saada yli 50% äänistä, koska mikään muu puolue ei ajatuksianne jaa.

Sitten palataankin todellisuuteen ja kun katsoo kannatustanne, niin tämänkin blogin merkitys on ainoastaan populistinen höpötys.

Tietysti se voi sattua, kun todellisuus onkin toinen, mitä mestarinne pauhaa.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

"Sitten kun vielä blogisti kertoo mitä on ''tiukka'' maahanmuuttopolitiikka, noin niinkuin verrattuna nykyissen. Niin ja siten vielä kansainvölisten sopimusten mukainen."

Mikään kansainvälinen sopimus ei velvoita päästämään paperittomia kulkijoita maahan. Viimeistään nyt kun niitä poistettavia on jo tuhansia pitäisi ymmärtää että jos niitä päästetään lisää niin poistettavien määrä myös lisääntyy.
Se turvapaikkahakemus voidaan käsitellä niin että hakijaa ei päästetä maahan ennenkuin on selvitetty onko turvapaikalle tarvetta.

Ja oikeasti toi veneilijöiden libyan rannikolta hakeminen eurooppaan olisi syytä lopettaa ja äkkiä.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Mikä on kantasuomalaisten rikosten määrä suhteutettuna pakolaisten määrään?

Löytyskö vertailu tilastoa?

Käyttäjän JuhaniHirvonen kuva
Juhani Hirvonen

Marja-Liisa. Nyt olemme samaa mieltä! Kiitos.

Käyttäjän jakerajaaho kuva
Jarkko Raja-aho

Meillä on tarpeeksi mätiä omenoita omastakin takaa ihan kuten kaikilla muillakin kansakunnilla mutta paljonko on tarpeeksi uhrata omia tyttäriä niin henkisesti kuin fyysisestikin tällä irvokkaalla matu- ja monikulttuurisuusvyörutyksellä?

Mikä on tämän agendan puoltajien puolustus näitä epäinhimmilisiä ja julmia tekoja kohtaan? Puistattava esimerkki on Ruotsista, jossa ulkomaalaisperäinen jätkälauma oli videoinut live feedinä facebookin kautta tyttöuhrin seksuaalista pahoinpitelyä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jostain syystä minulla ei ole lainkaan turvaton olo. Päinvastoin ihan turvallista elämää elän tässä. Kuka on se joka turvattomuutta jatkuvasti tuntee?

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Samoin minulla.Enempi on noita "härmäläisiä" vonkaajia ja lääppiöitä pyörinyt ympärillä 16v lähtien.

Käyttäjän jakerajaaho kuva
Jarkko Raja-aho

No ehkä näillä kourijoilla ja kähmijöilläkin kuitenkin on joku seula. Sanoihan Ulpu Iivarkin ettei hän usko alkuunkaan näihin ahdisteluihin koska ei ole ITSE kokenut moista. Ja mitäpä niistä nuorista tytöistä niin väliä, oppivatpahan olemaan, vai?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #14

Tunnen kyllä laajalti eri-ikäluokkiin ja ammattikuntiin kuuluvaa populaa, että luulisin minulla olevan jokin tuntuma mitä tässä maassa tapahtuu.

Jos kerran on turvatonta niin pitäisihän se jossain näkyä ympäristössäkin? Varsiten kun asuu keskellä maahanmuuttajavaltaista asutusta. Rauhassa tuossa pihalla saa kulkea.

Käyttäjän MarkoKallionp kuva
Marko Kallionpää

Kyllä minulla ainakin on vähän turvaton olo.
En missään nimessä päästäisi tyttäriäni esimerkiksi perussuomalaisten puoluetoimistoon Työmiehen ollessa paikalla.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Rikollisuudesta puhuttaessa keskustelu juuttuu syystä tai toisesta yleensä seksuaalirikoksiin. Jokainen raiskaus on Suomessa lööppitavaraa erityisesti silloin, jos julkisuuteen vuotaa tieto raiskaajan mahdollisesta ulkomaalaisstatuksesta.

Seksuaalirikoksissa maahanmuuttajien osuus ei kuitenkaan ole kovinkaan suuri, jos verrataan lukua vaikkapa huumausainerikoksiin.

Huumausaineiden osalta maahantuonti ja vähittäismyynti alkavat hiljalleen valua ulkomaisiin käsiin, kuten lähes kaikki muukin yritystoiminta Suomessa.

Loppukäyttäjän rooli jää sitten kantasuomalaisille.

Helsingissä vahvojen huumeiden kauppa on jo vahvasti etniseltä alkuperältään muiden kuin suomalaisten pyörittämää.

Myös laajat omaisuusrikossarjat ovat hyvin usein ulkomaisten "keikkatyöläisten" tekeleitä.

Rangaistuksia pohdittaessa itkun aiheeksi nousee vankilavuorokauden hinta yhteiskunnalle. Miksi ketään ei kiinnosta, kuinka paljon ammatti- ja taparikollisten oleskelu vapaalla jalalla kustantaa veronmaksajille?

Se on tosiasiassa kulueränä huomattavasti suurempi kuin vankeinhoidolliset kustannukset.

Samaan aikaan kun nämä pieniä tai vähän isompia rikoksia tehtailevat henkilöt nostavat sosiaalitukia, he hankkivat "lisäansioita" rikollisella elämämäntavallaan. Myös tämän laskun maksavat käytännössä veronmaksajat.

Vankeinhoidon kustannukset ovat noin 250 miljoonaa vuodessa.

Sen sijaan rikollisuuden aiheuttamat kustannukset yhteiskunnalle voivat nousta jopa 13 miljardiin.

http://www.haaste.om.fi/fi/index/lehtiarkisto/haas...

Näin laskettaessa rikollisen istuessa vankilassa se maksaa muutaman satasen päivässä. Samaan aikaan yhteiskunta kuitenkin säästää useita tuhansia päivässä tekemättä jääneiden rikosten seurauksena. Kiistämätön tosiseikka on se, että ammatti- ja taparikollinen ei tee rikoksia istuessaan telkien takana.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämä nyt on sitä persupuhetta, joilla vaan kaikkein kaahoimmat saadaan innostumaan. Kaikki hiukankaan solariumissa käyneet pitää karkoittaa, ja jos vielä uskona on Islam, niin vaara on ilmeinen.

Kaikenlaisia vatipäitä on maailma pullollaan, Suomessa ihan tilastollisestikin varmaan suuri osa on löytänyt kotinsa persuista. No kaahojen määrä alkaa sielläkin vakiintua, sinne reilusti alle 10% määrään Sen verran on aina jokaisessa maassa kaahoja.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Vihapuhetta pahimmasta päästä, ei jatkoon.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Näiden jatkuvien raiskausuutisten johdosta kommentoijan olisi ehkä syytä tutustua Suomen vanhimpaan asiakirjaan. Se on kuningas Birgerin suojelukirje Karjalan naisille, joka täytti 700 vuotta 1.10.2016. Nykymenossa eivät alaikäiset tytötkään tunnu olevan enää turvassa.
Asiallisesta blogista matemaattisine faktoineen löytyy vielä irvisteltävää ja viha perussuomalaista kohtaan pulppuaa. Vihan puolesta näytetään olevan valmiita ”söhöttämään” Suomi-neidon keittoon. Ei voi kuin ihmetellä tätä järjen juoksua. Sananvapaus on tietysti tärkeä asia, mutta vastuuta senkin käyttämisessä pitäisi olla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Naisrauha#/media/Fil...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka
Juhani Piri

Ei tämä huoli ole täysin aiheeton tai tuulesta temmattu. Vankeinhoitolaitoksissakin on huomattu uusi ongelma, eli radikalisoituminen.

Kunhan täällä tapahtuu jokin rekkahihhulin hyökkäys tai pommi-isku tai jokin muu terroriteko joka on vain ajan kysymys, niin jokohan ihmiset sitten alkavat kyselemään itseltään, että olikohan tämä sittenkään hyvä juttu.

Siinä vaiheessa nämä ääripäiden välissä olevat ihmiset alkavat avaamaan suutaan ja vaatimaan muutoksia.

Tilastot nimittäin eivät valehtele, rikollisuus on lisääntynyt maahantulijoiden osalta ja eteenkin nämä ahdistelu ja raiskausrikokset.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Tiedossa on ollut jo vuosia että joka maassa johon on lähi-idän ja pohjois afrikan väkeä päästetty niin ahdistelut ja raiskauset lisääntyy hirveesti.
Ja jos hyväksyy nykyisenkaltaisen kansanvaelluksen eurooppaan niin samalla hyväksyy ne raiskaukset, ahdistelut ja oikeastaan kaikki lieveilmiöt mitä mukanaan tuovat.
Ei voi käsittää että miksi tuhansia naisia ja tyttöjä pitää uhrata? Palaako sädekehä pään päällä sen takia kirkkaammin?

Käyttäjän mikkish kuva
Mikael Hernesniemi

http://www.oikeusministerio.fi/fi/index/julkaisut/...

Kirjoittaja haluaa ehkäistä maahanmuuttajien rikoksia tiukemmalla maahanmuuttopolitiikalla. Oikeusministeriön Kriminaalipoliittisen osaston rikoksentorjuntakatsauksen voi jokainen lukea. Heillä on toisenlainen näkökulma siihen, kuinka maahanmuuttajien rikoksia tulisi ehkäistä:

-Kuullaan maahanmuuttajia rikosten ehkäisyssä
-Parannetaan turvallisuuden tunnetta yhteisöjä vahvistamalla
-Otetaan maahanmuuttajat osaksi yhteisöä
-Hyödynnetään maahanmuuttajien osaamista ja kulttuurin tuntemusta rikosten ehkäisyssä
-Tuetaan maahanmuuttajanuorten integroitumista koulussa

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Kauniita ajatuksia mutta ei toimivia.
Ruotsissakin onnistuttu niin hyvin ja on NO GO -alueita.
Turvattomuus saadaan paremmin ja nopeimmin hallintaan kun tiukennetaan maahanmuuttoa. Ei näin suurta määrää pysty integroimaan kerralla.

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Ovathan nuo valtavan isoja suhteellisia lukuja... Kalliiksi tulee vankiloiden ylläpitäminen näitä varten puhumattakaan siitä, että vankilaan ei mennä ellei ole saatu aikaan uhreja, joiden kärsimyksestä kukaan ei ole kiinnostunut.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Näitä Suomesta huolissaan olijoiden kirjoituksia on toisaalta hauska lukea, mitään merkitystähän näillä somepurkauksilla ei ole.

Ainoa paikka missä asioihin vaikutetaan on eduskunta, ja hiukan heikolta tuntuu se vaikuttaminen siellä, persuja haukutaan, mikä nyt lähimpänä on ollut kuitenkin tavoitteitanne, ja muita ei oikein ole. Ai niin onkohan Olavi Mäenpää vielä ehdolla, siinä olisi selkärankainen ehdokas. :)

Halla-Aho johtoon ja vaaleissa 5-10% kannatus, sillä se sitten se Suomen suunta muuttuukin.

Taitaa olla vain parempi kirjoitella tänne ja surra tyhmiä ihmisiä, jotka eivät ajatuksianne ymmärrä, sillä mihinkään muuhun vaikuttamiseen ei keinoillanne pysty.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset