Toni Ahva Valinta vahva

Vahva valinta PS-Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi

  • Vahva valinta PS-Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi

Olen pitkän harkinnan ja useiden kyselyjen jälkeen päättänyt lähteä hakemaan PS-Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi. Järjestön uusi puheenjohtajisto valitaan PS-Nuorten syyskokouksessa Vantaalla 20.11.2016.

Minulla on neljän vuoden kokemus PS-Nuorten hallituksesta ja toimin Helsingin piirin puheenjohtajana. Olen nähnyt järjestömme kasvun Elon ja Tynkkysen puheenjohtajakausien aikana ja saanut paljon kehittämisideoita, joita haluan olla toteuttamassa.

Työskentelen parhaillaan Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon avustajana. Työkokemusta löytyy myös puolustusministeri Niinistön avustamisesta. Opiskelen valtiotieteitä työni ohella Helsingin yliopistossa.

Ensimmäisen varapuheenjohtajan täytyy tehdä kaikkensa edistääkseen PS-Nuorten poliittisia tavoitteita. Minusta ei saa patsastelijaa, vaan ahkeran työmiehen, joka ei pelkää tarttua toimeen. Haluan omistautua ja antaa poliittisen kokemukseni sekä osaamiseni sataprosenttisesti järjestön käyttöön.

Perussuomalaiset oli vuoden 2015 eduskuntavaaleissa suurin puolue alle 34-vuotiaiden äänestäjien keskuudessa. Kannatuspotentiaalia ja kasvumahdollisuuksia siis on, ja PS-Nuorilla on tärkeä merkitys puolueessamme.

Haluan tehdä PS-Nuorista entistä vahvemman ja vaikuttavamman poliittisen nuorisojärjestön. Tässä teemani lyhyesti:

1. Vahva vaikutustyö. Toimimme hallituspuolueen nuorisojärjestönä. Tällä hallituskaudella PS-Nuorten on saatava oma kädenjälkensä näkyviin. Tämä vaatii aktiivista kannanottotyöskentelyä sekä yhteistyötä eduskunta- ja ministeriryhmän kanssa.

2. Vahva viestintä. Viestinnän opiskelijana näen, että minulla on paljon annettavaa entistä tehokkaamman ja uskottavamman järjestöviestinnän kehittämiseksi. Työni puolesta minulla runsaasti toimittajakontakteja, joita haluan hyödyntää järjestön sanoman levittämisessä.

3. Vahvat piirit. PS-Nuorten on oltava piirilähtöinen järjestö, joka tukee aktiivisesti piirejä esimerkiksi viestinnässä ja materiaalihankinnoissa. Sitoudun vapaaehtoisena mukaan PS-Nuorten kuntavaalikiertueelle, joka kattaa jokaisen piirin.

4. Vahva visio. PS-Nuorten politiikan keskiössä on isänmaallisuus, maahanmuuttokriittisyys ja EU-vastaisuus. Entistä vahvemmin meidän on korostettava turvallisuuspolitiikkaa. Siihen kuuluu niin maanpuolustus kuin holtittoman maahanmuuton torjunta.Meidän on eturintamassa puolustettava puolustusvoimien, vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja poliisin rahoitusta. Järjestön on myös profiloiduttava suoran demokratian kannattajana.

Olen valmiina palvelukseen. Tehdään yhdessä PS-Nuorista entistä vahvempi!

- Toni Ahva, valinta vahva

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset